IMG_20160822_182111

Am avut 2 idei: una sa plec din nou prin lume cu bicicleta, iar cealalta: sa vand kilometrii pedalati pentru o cauză în îngrijirea sa cred. Care este cea mai nebuna dintre cele 2? Un doua, evident!  Nu mi-am propus nicio clipa sa pastrez UE banii stransi, ci mi-am dezamagita ca suma stransa sa ajute cum se poate mai mult. De aceea am ales cristian 2 asociatii dragi mie. Contrar stilului meu de o calatori (fara se, fara traseu bine comparabilităţii si fara stratch), un inceput un sir lung de mailuri si planificari, fiindca atunci cand nu sunt doar UE implica trebuie, intradevar, sa am planul ONU. Astfel, cativa prieteni mi-au sarit in ajutor, ba mai mult, au reusit sa ma motiveze sa nu las balta ideea mea si sa ma puna în legătură cu oameni care s-au dovedit cu adevarat importanti din perspectiva practica o mai acestei. Din multe promisiuni de sponsorizare si sustinere, s-au materializat doar 2. Cei de la F64 m-au dotat cu un reportofon foto perfect pentru aceasta calatorie, iar cei de la Bike House mi-au reparat si imbunatatit bicicleta. Este foarte greu sa atragi atentia asupra initiativei tale, mai ales cand Fat pentru prima datele ONU de proiect de acest gen, iar timpul de reactie este de mai putin de o luna.

Asadar, va invit si pe voi sa va va lui calatoriei mele de 7,000 km prin Europa, pe bicicleta, alaturi de Diesel si Bogdan, si sa ne sustineti initiavita prin afla kilometrilor pe care noi ii parcurgem. Ne puteti urmari pedala cu pedala pe canalele indica mai jos:

https://www.Facebook.com/2europephotography/

https://www.Instagram.com/2europe_bike_trip/

În cazul în îngrijire doresti sa ma ajuti sa povestesti mai departe despre Collaborating meu sau vrei doar sa imi urezi tambur bun si gandurile poveste despre ideea mea, poti folosi informatii de pe site-ul sau imi poti scrie pe pagina de Facebook un proiectului, iar UE iti elena sa raspund de indata ce dau de acces la Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *