IMG_20160822_182111

Am avut 2 idei: una sa plec din nou prin lume cu bicicleta, iar cealalta: sa vand kilometrii pedalati pentru o cauza in care sa cred. Care este cea mai nebuna dintre cele 2? A doua, evident!  Nu mi-am propus nicio clipa sa pastrez eu banii stransi, ci mi-am dorit ca suma stransa sa ajute cum se poate mai mult. De aceea am ales cele 2 asociatii dragi mie. Contrar stilului meu de a calatori (fara planuri, fara traseu bine stabilit si fara stres), a inceput un sir lung de mailuri si planificari, fiindca atunci cand nu sunt doar eu implicate trebuie, intradevar, sa am un plan. Astfel, cativa prieteni mi-au sarit in ajutor, ba mai mult, au reusit sa ma motiveze sa nu las balta ideea mea si sa ma puna in legatura cu oameni care s-au dovedit cu adevarat importanti din perspectiva practica a acestei aventuri. Din multe promisiuni de sponsorizare si sustinere, s-au materializat doar 2. Cei de la F64 m-au dotat cu un aparat foto perfect pentru aceasta calatorie, iar cei de la Bike House mi-au reparat si imbunatatit bicicleta. Este foarte greu sa atragi atentia asupra initiativei tale, mai ales cand faci pentru prima data un proiect de acest gen, iar timpul de reactie este de mai putin de o luna.

 

Asadar, va invit si pe voi sa va alaturati calatoriei mele de 7.000 km prin Europa, pe bicicleta, alaturi de Diesel si Bogdan, si sa ne sustineti initiavita prin cumpararea kilometrilor pe care noi ii parcurgem. Ne puteti urmari pedala cu pedala pe canalele indicate mai jos:

https://www.facebook.com/2europephotography/

https://www.instagram.com/2europe_bike_trip/

In cazul in care doresti sa ma ajuti sa povestesti mai departe despre proiectul meu sau vrei doar sa imi urezi drum bun si gandurile tale despre ideea mea, poti folosi informatii de pe site sau imi poti scrie pe pagina de Facebook a proiectului, iar eu iti promit sa raspund de indata ce dau de acces la Internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *